Conner Rousseau was een van de aanwezigen op het feestje.
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau was een van de aanwezigen op het feestje. © rv

Conner Rousseau over de feestbeelden van hem in Frankrijk: “Jammer dat sommigen daar meer van willen maken dan het in werkelijkheid was”

Conner Rousseau dansend op een kasteeldomein en op een boot, ergens in Zuid-Frankrijk: de beelden worden gretig gedeeld en becommentarieerd op de sociale media. “Ongepast in deze coronatijden”, vinden velen. “Het was vorige week tijdens de trouw van mijn broer, alle coronaregels werden gerespecteerd”, reageert de sp.a-voorzitter. “Niet verstandig van hem”, oordeelt politiek analist Noel Slangen. “Maar ook niet schadelijk.”

211 reacties

  • Franky Van Hyfte

    4 jaar geleden
    Ongelooflijk om dit te doen als politieker. Alle ogen zijn op je gericht.
  • Franc saas

    4 jaar geleden
    ik lees in de krant ...Op de website van ‘tScheldt staat: ‘de advocaten eisen de verwijdering van de drie artikelen over Conner Rousseau ...heeft dan Rousseau of de SPA , advocaten in dienst genomen ? doen die advocaten dit dan gratis ,of worden die betaalt door Rousseau of door de partij .ik lees ook dat de SPA niet wil reageren .
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het zal Rousseau en de belastingbetaler geen cent kosten als hij gaat procederen, Francois staen. Aangezien hij geen enkele maatregel overtreden heeft. Degene die achter die website zitten zullen zijn advokaten en de proceskosten betalen. Er bestaat zo iets als een rechtplegingsvergoeding. En heel terecht. Als men met modder gooit moet men opdraaien voor de kosten van het opkuisen. Elke politieker, links of rechts of wat ook, zou dat meer moeten doen. Terechte kritiek mag, modder gooien niet.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Verdraai de feiten niet, vanaeken jokke. Ik heb geschreven dat De Wever zijn inkomen er niet toe doet. Net zoals de huurprijs van een catamaran van Conner er niet toe doet. Die laatste insinuatie heb je zelf gegeven. Ben al jaren kritisch voor de socialisten. Bovendien hou ik niet van partijen die de mens willen maken, zoals de sp.a en de NV-A. Maar Conner heeft geen enkele maatregel overtreden. Deze die met hun hetze hem willen beschadigen moeten eens in de spiegel kijken.
  • Frans CLAERBOUDT

    4 jaar geleden
    Eerst hadden de gewone socialisten, daarna de biefstuk socialisten en de nieuwe generatie is duidelijk de caviar socialisten... Hoorde iemand die destijds te Nieuwpoort met papa Rousseau werkte en is totaal niet verwonderlijk dat Connor halfbroers heeft...