Bjorg Lambrecht en zijn vriendin Carmina Clipea.
Volledig scherm
PREMIUM
Bjorg Lambrecht en zijn vriendin Carmina Clipea. © Wannes Nimmegeers

Vriendin Bjorg Lambrecht over het leven zonder haar grote liefde: "Hij zal ALTIJD een plaats in mijn hart hebben”

Op 5 augustus zal het een jaar geleden zijn dat wielrenner Bjorg Lambrecht, dat waanzinnige fietstalent, door een val in de Ronde van Polen noodlottig om het leven kwam tijdens zijn passie. Zijn vriendin Carmina Clipea (21), met wie de 22-jarige renner vier maanden samen was, kan soms nog niet geloven dat hij zo plots uit haar leven verdween. "Het gevoel dat ik met hem mijn grote liefde verloor, zal nooit verdwijnen. Hij zal altijd een plaats in mijn hart hebben."

10 reacties

  • rudy alleyn

    4 jaar geleden
    Hoop dat familie en vriendin in God geloven,is een enorme bron van rust,die geen enkele mens kan bewerkstelligen,veel moed,heel veel sterkte wens ik allen die deze lieve jongen lief hebben ...
  • Peter Neefs

    4 jaar geleden
    Je hebt win/win situaties ... Wel dit is een verlies/verlies ding .. RIP Björg
  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Wat ik ook heb voor zorgen. Hoe moeilijk ik ook denk dat mijn leven is, het is niets in vergelijking met dit. Dus zwijg ik en ben uiterst dankbaar. Veel sterkte.
  • Patrick Peeters

    4 jaar geleden
    Ik begrijp je 100 %. Het is heel onwerkelijk om plotseling je geliefde te verliezen, heb het zelf meegemaakt . . . En wat ze ook zeggen, het verdriet en gemis slijten niet, integendeel. Ik hoop dat je het een plekje kan geven.
  • MARC POELMAN

    4 jaar geleden
    Het zou een droomkoppeltje geweest zijn, maar helaas... Veel sterkte Carmina!