Koningin Máxima en haar dochter Amalia.
Volledig scherm
Koningin Máxima en haar dochter Amalia. © Photo News

Argentijns magazine beledigt Nederlandse prinses Amalia, hoofdredactrice biedt ‘oprechte excuses’ aan

RoyaltyLiliana Castaño, hoofdredactrice van het Argentijnse tijdschrift Caras, heeft haar excuses aangeboden voor beledigende opmerkingen over de Nederlandse prinses Amalia (16). Bij een foto van de prinses en haar moeder koningin Máxima op de voorpagina van het blad stond te lezen dat Amalia trots haar ‘plus size’ toonde. Die opmerking viel in Argentinië niet in goede aarde.

12 reacties

  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Alexia is véél mooier.
  • Chris Van den Eede

    4 jaar geleden
    De genen van haar papa blijkbaar- ik denk niet dat je daar veel aan kan doen. Ik vrees wel dat het haar zal blijven achtervolgen. Tenzij er met sterke begeleiding toch wat aan kan veranderen. Maar hopelijk blijft ze goed gesteund- voor een puber is dat wel zware kritiek die wel gevolgen kan hebben. Laat haar toch gewoon met rust. Wat win je met dat soort opmerkingen?
  • Hubert Wouters

    4 jaar geleden
    Men mag beweren wat men wil maar prinses Amalia is een prachtige verschijning. Iedereen is en moet er niet als een strijkplank of als skelet uitzien.
  • christianne bruyland

    4 jaar geleden
    Zelfs meer ervaren mensen maken al eens een fout door een minder flatterend kledingstuk te dragen, de tijd zal haar keuze wel beinvloeden en het is haar gegund die zelf te ontdekken. In ieder geval heeft ze haar mooie gelaat toch maar mee.
  • Anita Merckx

    4 jaar geleden
    Het is een pracht van een meid.en daar heeft een maatje meer niets mee te maken.dat iedereen zich eerst eens zelf goed in de spiegel bekijkt voor ze kritiek geven op een ander.