Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Ook deze Europese steden en regio's zien coronabesmettingen opnieuw stijgen

Niet alleen België worstelt met een stijgend aantal besmettingen met het coronavirus. Onder meer onze buurlanden Frankrijk, Luxemburg en Nederland registreren dagelijks meer en meer nieuwe gevallen. Maar ook landen als Oostenrijk en Spanje komen weer in het oog van de storm terecht. Een overzicht. 

31 reacties

  • Kurt Dieltiens

    4 jaar geleden
    Europa is een lachertje als unie zou je verwachten dat elk europees land dezelfde maatregelen neemt. Hoe kan je anders corona indijken? Als iedereen zijn verlof in eigen land neemt blijft het toerisme toch draaien. Dit doen ze niet omwille van de rijke stinkerds.
  • Marijke Hullaert

    4 jaar geleden
    Wat ik niet begrijp is dat de Canarische eilanden na 4 maanden lockdown,sedert juni geen besmettingen zijn,ik vertrek in augustus voor 3 weken naar Tenerife,daar worden de wegen,promenade's enz... iedere morgen vroeg ontsmet.Kunnen ze toch ook in België doen,probleem geen geld. Daar moet je alleen mondmaskers dragen in winkels. Alles loopt er perfect,België maakt enorm veel fouten.
  • Gerrit Mangé

    4 jaar geleden
    Vooral alle grenzen terug openen, het zal er veel goed aan doen. Sommige landen tellen hun zieken anders en anderen liegen ronduit om hun toeristische economie niet in duigen te zien vallen.
  • GUNTER ORTMANN

    4 jaar geleden
    Waarom steeds kritiek op dat reizen? Hou het beperkt en trek naar buurlanden. Geen verre vliegreizen met tal van gemengde nationaliteiten. Heb als kustbewoner genoeg gezien hoe de Belg alles aan zijn laars lapte in het lange weekend van 21 juli. En dan heb je natuurlijk slechte resultaten wanneer je iedereen in eigen kleine land op enkele vierkante kilometer kust zet of in een bos in de Ardennen...
  • van dorpe sabien

    4 jaar geleden
    Inderdaad buitenland heeft er niets mee te maken het is wereldwyd in al de landen de maatregelen vanaf nu zou moeten goed zyn er word zel voor 4 weken voorzien mr het gaat wel ng 2 weken de hoogte ingaan eigenlyk zou het op zn hoogst binnen 2 weken zyn en dan moet het dus nr beneden gaan dat is dan vr die andere 2 weken da komt op 1 mnd Ik zie dan wel gebeuren dat het zal verlengt worden