Dorien Motten.
Volledig scherm
Dorien Motten. © Instagram Dorien Motten

Ook turnster Dorien Motten doet haar verhaal: “Als ik huilde, werd ik gefilmd”

Meer sportDe bekentenis van Gerrit Beltman over mishandeling in de turnsport zorgt voor een waterval aan getuigenissen. Nu doet de Belgische turnster Dorien Motten (29) haar verhaal. “Als ik huilde, werd ik gefilmd zodat de wereld kon zien dat ik nooit een succesvolle gymnaste zou worden.”

7 reacties

  • Pieter Werlo

    4 jaar geleden
    WILMA ULRIX: ten eerste zijn ze lid van de nationale turnploeg. Dat is niet "gewoon een hobby". Ten tweede moeten ze niet stoppen omdat ze psychologisch geterroriseerd worden.
  • Paul Van Hooland

    4 jaar geleden
    Mijn kleindochter speelt voetbal ,moest er zoiets voor vallen , in eerste seconde dat wij het zien of aan haar gedrag merken zal het er onmiddellijk stuiven . Van Hooland Paul
  • Jos Denis

    4 jaar geleden
    Ik stel mij de vraag of die turnsters dat voor hun ouders verzwegen? Zoniet zouden die toch tussenbeide zijn gekomen?
  • Nick Demeesters

    4 jaar geleden
    Dappere Dorien en haar moeder. Op zo’n moment ben je blij als lezer dat de media er zich in vastbijten. Onwaarschijnlijk. Jonge meisjes mentaal breken. NIETS kan dat goedpraten. Wat mij betreft is dat een strafbaar vergrijp. Verwacht echter niets van de oude zakken die zichzelf een federatie noemen.
  • WILMA ULRIX

    4 jaar geleden
    Waarom stoppen die dames niet gewoon met turnen?? Het is maar een hobby; je bent niet verplicht daaraan mee te doen of daarmee door te gaan!