Remco Evenepoel is er helemaal klaar voor.
Volledig scherm
Remco Evenepoel is er helemaal klaar voor. © Quick Step

Remco Evenepoel aan vooravond van de Ronde van Burgos scherper dan ooit: “Sterk deelnemersveld? Alleen maar in mijn voordeel”

WielrennenRemco Evenepoel (20) herstart zijn seizoen vanaf morgen in de Ronde van Burgos met dat ultieme doel in oktober, de Ronde van Italië. Daags voor de start stond Evenepoel via Zoom de pers te woord. “Dat het deelnemersveld hier al sterker is dan in de Algarve? Alleen maar in mijn voordeel”. 

7 reacties

  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Gelooft de wielrenners wereld met de opflakkering in Europa hun wedstrijden kunnen blijven doorgaan? Wordt toch wakker uit die droom. Is dit belangrijk nu jullie wedstrijden? Denk het niet. Als wielrenner 1 jaar geen werk hebben is erg hoeveel burgers hebben dat ook al gehad? Dus als jullie wedstrijden voor gezondheidsbescherming afgelast worden dat gaat gebeuren hou dan als wielrenner je kop. Er gebeuren nu ergere dingen voor de burgers.
  • Marnix laureyns

    4 jaar geleden
    10 dagen koers en het corona virus zal in het peloton zitten.
  • jos dedecker

    4 jaar geleden
    Als zelfs Merckx zegt dat hij veel meer heeft met van der Poel dan met Remco, dan klopt er toch iets niet met de uitstraling van deze jongen.
  • frank stichelmans

    4 jaar geleden
    Remco Evenepoel zal schitteren ,
  • John Lux

    4 jaar geleden
    Hebben wielrenners geen kans om Corona op te lopen. Bubbel is groter dan 5 en minimum afstand van 1,5 meter wordt niet gevolgd.