Sofie (26) en Frederik (27 uit Wevelgem, en Dieter (33) en Aline (33) uit Aartrijke.
Volledig scherm
PREMIUM
Sofie (26) en Frederik (27 uit Wevelgem, en Dieter (33) en Aline (33) uit Aartrijke. © Photo News

Trouwen in 2020? Niet evident: deze koppels moeten hun feest (misschien) opnieuw uitstellen

Eerst mocht hun feest helemaal niét doorgaan. Daarna ging het van 30 naar 50, mocht er zelfs één dag gedanst worden binnen de bubbel, werd dat opnieuw afgeschaft, maar kon een openingsdans wel. Aanvankelijk bood 1 augustus nog perspectief, met een versoepeling naar 100 gasten. Sinds gisteren moeten ze zich weer beperken tot 10 gasten. Geen sinecure, een trouwfeest organiseren in 2020.  “We plannen voorlopig géén nieuwe datum”, klinkt het.

10 reacties

  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Trouwen is altijd mogelijk. Verander de trouwfeest in het feest van de eerste huwelijksverjaardag. Toch het eerste jaar overleefd...
  • mieke jansens

    4 jaar geleden
    Trouwen doe je uit liefde en niet om een feest
  • Liliane Coeckx

    4 jaar geleden
    Oplossing ga naar Frankrijk politici doen dat ook perfect in orde met de wet en na terug keer in België een coronatest en klaar is kees.
  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Wat is het probleem? Trouwen kan toch gewoon doorgaan. Of is feestvieren belangrijker dan elkaar eeuwige trouw beloven?
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Ik zou het ideaal vinden om nu te trouwen. Tien gasten en gedaan, in plaats van de hele familie en zowat het halve dorp te moeten uitnodigen, eten en drinken te geven en dan nog urenlang in het oorverdovende lawaai van een overijverige DJ te moeten zitten wachten tot je naar huis kan. En je bespaart nog een pak geld dat je voor jezelf en je partner kan gebruiken. Kan het nog beter ?