Ook in het rad zelf beschikt Peter Van de Veire over nieuwigheden, zoals een 'gokspie' waarmee deelnemers het geld kunnen verveelvoudigen... of kwijtspelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook in het rad zelf beschikt Peter Van de Veire over nieuwigheden, zoals een 'gokspie' waarmee deelnemers het geld kunnen verveelvoudigen... of kwijtspelen. © SBS

Peter Van de Veire presenteert ‘Het Rad’ in nagelnieuw decor: "Regi en Stefaan Degand zullen bordjes draaien"

TVAls puber had Peter Van de Veire (48) twee dromen. De ene was 'Het Journaal' presenteren, de andere 'Het Rad van Fortuin'. "Maar een nieuwsuitzending met uitbundige jingles zie ik niet goed komen." En dus werd het 'Het Rad', dat hij vanaf volgende week in een nagelnieuw decor presenteert. Voorlopig gaat het nog om een proefproject, maar Van de Veire is blij dat de VRT hem dit gunt. “Ik denk niet dat ik nog jaren bij MNM aan de slag blijf.”

5 reacties

  • Glenn Sinave

    4 jaar geleden
    Sorry niet akkoord één van de top programma's van vroeger net als Tien Om Te Zien Dit zijn programma's die eeuwig mogen meegaan van mijn part ik kijk er naar uit
  • mario vermeersch

    4 jaar geleden
    Het moet een komische show worden met om de 10 minuten reclame
  • robert van puyenbroeck

    4 jaar geleden
    Iedereen kan een bordje omdraaien. Geef gewone mensen ook een kans en stop met steeds dezelfde zogenaamde bv's op het scherm te brengen. Eerlijk duurt het langst, hoe zou Peter Van de Veire anders bekend geworden zijn ?
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Daar ga ik zeker niet naar kijken. Ik kijk ook niet naar troep als 'Switch' en andere oubollige speelprogrammaatjes.
  • Dirk Lathouwers

    4 jaar geleden
    Gaat niet lang meegaan. Mensen vragen geen absurd programma, maar pure ontspanning.