Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Gemiddeld aantal besmettingen stijgt boven 300 per dag, aantal hospitalisaties neemt verder toe

Het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is gestegen naar 311,4 tussen 18 en 24 juli. In vergelijking met een week eerder is dat een stijging met 69 procent. Ook het aantal ziekenhuisopnames neemt verder toe, zo blijkt uit het online dashboard van Sciensano.

50 reacties

  • patrick mos

    4 jaar geleden
    Bedankt BDW voor deze 2de golf... Werkt nu maar in een ziekenhuis ofzo... maar BDW geeft geen moer om onze gezondheid...alleen maar zijn zakken vullen en die van zijn vrienden
  • Argus Vercauteren

    4 jaar geleden
    @Max Illens: Gelukkig worden er hier nog maatregelen genomen om de besmettingen in te dijken en ziekenhuisopnames (en doden) te voorkomen. Dergelijke opnames kosten de maatschappij veel geld. Men wil ook vermijden dat zorg- en verpleegkundigen overwerkt raken, zoals in de VS, Spanje... Of dat zieken opgeofferd moeten worden (85+ Zweden). Er zijn bijna 10000 doden, elke dode is er een teveel! Een beetje empathie a.u.b. Vlaanderen is dichtbevolkt en kan ook niet vergeleken worden met Nederland.
  • Maria Scheuts

    4 jaar geleden
    Het egoïsme is de norm in onze samenleving.
  • pascal de bruycker

    4 jaar geleden
    welke idiote conclusies zijn hier te lezen...die maskers dienen om het tempo van de opmars van het virus weer te doen vertragen ( en liefst stoppen !) . Sommigen weten nog niet eens wat een incubatietijd is...en sommigen maar blijven leuteren en uitvluchten zoeken om toch maar niet te doen wat men moet doen . Het is dat of afstevenen op een totale chaos , wie is er dan geholpen ? Men mag kritisch zijn , maar dan met de nodige kennis van zaken .
  • Peter Knaap

    4 jaar geleden
    In vorselaar dubbele telling op 2 dagen van dezelfde persoon ,straf is dat.