Speurders harken voorzichtig de opgegraven aarde in de volkstuintjes, op zoek naar eventueel bewijsmateriaal of het stoffelijk overschot van Maddie McCann.
Volledig scherm
PREMIUM
Speurders harken voorzichtig de opgegraven aarde in de volkstuintjes, op zoek naar eventueel bewijsmateriaal of het stoffelijk overschot van Maddie McCann. © BELGAIMAGE

Waarom graven speurders naar Maddie McCann in een Duits volkstuintje? Buur herinnert zich man in caravan tussen de tuintjes

Met een kleine graafkraan en enkele speurhonden heeft de Duitse politie gisteren de hele dag gezocht naar het stoffelijk overschot van Maddie McCann (3) in Hannover. De Britse peuter verdween in mei 2007 in het Portugese vakantieoord Praia da Luz. Duitser Christian Brückner (43), een veroordeeld pedofiel, is sinds begin juni hoofdverdachte nummer één in zaak-McCann, maar zwijgt in alle talen over zijn eventuele betrokkenheid. Waarom graven de speurders net in dit volkstuintje? Een buurman heeft het over een “onbekende man” die zijn intrek nam in een caravan tussen de tuintjes.

2 reacties

  • Lydia Appelmans

    4 jaar geleden
    Hij weigert te praten!? En dat kan zomaar?
  • Jozef Van Vaerenbergh

    4 jaar geleden
    De kans is klein dat deze sluwe vos op een plek die aan hem gelinkt kan worden iets zou verstoppen. Al hoop ik dat er toch snel bewijzen gevonden worden zodat die man voor altijd achter slot en grendel zit.