Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
PREMIUM
Viroloog Marc Van Ranst.

Wat mag en wat mag niet? De bubbel uitgelegd in 5 vragen

Vanaf vandaag gaan de nieuwe maatregelen in. U mag enkel met vijf vaste mensen ‘close’ zijn bij u thuis, op café of restaurant. Er is geen sprake van een uitbreiding van tien andere personen. Daar zijn virologen en politici het nu eindelijk over eens.

36 reacties

  • Peter Van Endert

    4 jaar geleden
    Als VAN Ranst voorstander is voor de voetbal door te laten gaan met wat zijn wij dan toch bezig hij zou beter zwijgen en thuis blijven
  • Bert Verbist

    4 jaar geleden
    Graag klaarheid ivm. het fietsen, alleen kleine groep bijv. 5 pers., om conditie wat op peil te houden, tochtjes van uur of 2 meestal, mag dit nu zonder die mondkap of niet. Kan daar nu echt eens klaar en duidelijk een sluitend antwoord op gegeven worden. De ene zegt zus de andere zo. Wij zijn geen renpaarden, maar creatieve sportieve fietsers.
  • Pierre Billiauw

    4 jaar geleden
    Ik zou me zéér oncorfortabel voelen tussen 10 mensen. Vrienden of niet
  • Patrick Devogelaere

    4 jaar geleden
    De onwaarschijnlijke beslissing van GEES voor het toestaan van bubbel 15 wisselende contacten per week vanaf 1Juli eenvoudig uitgelegd, theoretisch getal van 15^4 periode tot 28 Juli ... hadden ze dit verder toegestaan tot bvb.eind Augustus was dit een theoretisch getal van 15^9.
  • Chris Ysebaert

    4 jaar geleden
    Mijnheer Van Ranst, leg mij eens uit waarom 300 mensen in een vliegtuig geen probleem zijn en er maar 200 mensen aanwezig mogen zijn bij een optreden in open lucht.