Pro League blijft lobbyen voor een uitzondering na verbod gouverneur Berx op voetbal in Antwerpen

Belgisch voetbal“In principe geen wedstrijden in de provincie Antwerpen”, zegt gouverneur Cathy Berx. De Pro League blijft lobbyen voor een uitzondering. Lukt dan niet, dan komt de competitiestart nóg meer in gevaar.

74 reacties

  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Vrouwen permitteren zich meer dan mannen. Keizer BDW heeft blijkbaar een keizerin gevonden die kan meeregeren over Antwerpen, met ijzeren hand. Het bestuur van deze gouverneur vind ik echt een schrikbewind, eerlijk gezegd. Als sport veilig kan gebeuren, en daar wordt volop voor gezorgd, moet sport kunnen. Mensen àlles ontnemen, is totalitair.
  • Diane Verbert

    4 jaar geleden
    Zonde van al dat testmateriaal, waarom moeten die elke week getest worden, dat ze de regels volgen zoals iedereen. Draait allemaal om geld heeft niks met voetbal te maken. Wedden dat ze hun goesting krijgen.
  • Michel Oyen

    4 jaar geleden
    Toegeven aan de voetbal is het doodvonnis van alle andere regels, nu voet bij stuk houden. We gaan toch niet over vier weken vallen. Voetal staat niet boven de wet . De regels zijn duidelijk en concreet geformuleerd. Daar moet nu niets meer aan versoepeld worden.
  • David De Geyter

    4 jaar geleden
    Natuurlijk zal ze toegeven, wat denk je anders? Ze is niets beter dan al de rest!
  • Albert Van De Broeck

    4 jaar geleden
    Indien de gouverneur dit gaat toelaten, dan kan ze al de coronamaatregels voor de provincie en de mensen ook direct mee in de vuilbak knipperen.