Dany Verstraeten neemt de kijker mee naar de nagelnieuwe studio van 'VTM Nieuws', waar hij zich in coronatijden eigenhandig opmaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dany Verstraeten neemt de kijker mee naar de nagelnieuwe studio van 'VTM Nieuws', waar hij zich in coronatijden eigenhandig opmaakt. © De Zomer Van

Nieuwsanker Dany Verstraeten openhartig in ‘De Zomer Van’, 3 maanden voor zijn pensioen: "Mijn onzekerheid zal altijd blijven"

ShowbizzHij toont zelden of nooit zijn persoonlijke kant, maar Dany Verstraeten (64) maakt een uitzondering in 'De Zomer Van'. De meest ervaren nieuwslezer van het land praat voor het eerst over de onzekerheden waarmee hij kampt. Ook nu nog, na een carrière van ruim dertig jaar en drie maanden voor zijn pensioen. “Ik vraag me af of de mensen rond mij me nog graag hebben. Willen ze nog dat ik hier blijf?"

7 reacties

  • Sam Dezeure

    4 jaar geleden
    Agnes Stassijns:. Een rechtzetting omdat uw rekenkunde niet klopt :) Van 1989 tot 2020 is 31 jaar en NIET 41 jaar zoals "volgens u". :) Dany heeft zijn diensten reeds lang bewezen, en vele nieuwsankers mogen eens veranderen. Na drie decennia op dezelfde mensen te kijken mag er wel eens "nieuw vlees in de kuip". Veel van de huidige nieuwsankers verdienen een vervroegd pensioen of een promotie maar geef ook de kans aan jongere mensen om nieuwsanker te worden.
  • Ivan Willems

    4 jaar geleden
    Ik heb er geen probleem dat hij zou verder doen. Integendeel, ik wist niet dat Dany een probleem had. Professioneel is hij genoeg. Maar neemt hij zijn pensioen dan is het zeker dik verdiend.
  • Rudy Van Bouchaute

    4 jaar geleden
    Van mij mag hij verder doen. Hij doet het nog steeds met evenveel enthousiasme! Ik hoor hem heel graag bezig. Kan niet begrijpen dat hij zo een probleem heeft met zichzelf. Een prachtmens. Maar als hij met pensioen wilt gaan is dat meer dan verdiend. En dan zou ik zeggen : Danny : GENIETEN!
  • Agnes Stassijns

    4 jaar geleden
    edwin vermeulen waarom een rechtzetting? Dany is al van 1989 nieuwsanker en we zijn nu 2020 volgens mij is dat al 41 jaar.
  • Carla Van Geel

    4 jaar geleden
    Natuurlijk zien de mensen je graag, de kwaliteiten om zo neutraal mogelijk te blijven in alles en nog wat zitten in de mens. Blijven.