Antwerps gouverneur Cathy Berx
Volledig scherm
Antwerps gouverneur Cathy Berx © Joel Hoylaerts/Photo News

Antwerps gouverneur: "Moeten tijd winnen tot er een vaccin is”

Volgens Antwerps gouverneur Cathy Berx moeten we "allemaal samen tot een strategie komen waarin we met het virus kunnen leven" en op die manier "tijd winnen tot er een vaccin is". Dat zegt ze in een open brief aan de Antwerpenaar op de voorpagina van Gazet Van Antwerpen.

19 reacties

  • Peter Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Dan kan de avondklok nog jaren duren zoals in WO 2. Leuk vooruitzicht.
  • Leo Kaya

    4 jaar geleden
    BDW heeft het in Antwerpen laten ontsporen en had geen bestuurskracht. Gelukkig is er de Gouverneur die het wel doet. Jammer dat heel de provincie moet opdraaien voor de onkunde van het Antwerps stadsbestuur.
  • Peter Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Philomena, groot gelijk. Alleen hadden ze die boetes al veel eerder moeten uitschrijven in plaats van laks toe te kijken en te laten betijen bij de minderheid die de regels aan hun laars lapten. Nu kan de hele bevolking van de provincie mee opdraaien voor het wangedrag van deze personen.
  • Guido Boonen

    4 jaar geleden
    Weer typisch Antwerps. Steeds weer dat wederkerende verhaal: het wel willen, maar het niet kunnen. Stop met de rest van de Belgische bevolking met kluitjes in het riet te sturen en sluit uw provinciegrenzen. Een grote meerderheid van de Belgische bevolking zal u dankbaar zijn.
  • Patrick Vriends

    4 jaar geleden
    Tot het jaar 2050 dan en nog niets doeltreffend.