Viroloog Marc Van Ranst.
Volledig scherm
Viroloog Marc Van Ranst. © VTM Nieuws

Marc Van Ranst: “Curve moet lager, zodat aanloop naar derde golf langer is”

Er zullen waarschijnlijk nog golven volgen voordat er een vaccin is tegen het nieuwe coronavirus. Daarvoor heeft viroloog Marc Van Ranst gewaarschuwd in VTM Nieuws.

29 reacties

  • Eddy van Loon

    4 jaar geleden
    Nog golven?begin maar al met vliegreizen ook te verbieden,niemand nog de landgrenzrn in of uit en geen voetbal of koers of wat dan ook,zo moet het en vooral den horeca potdicht
  • Michel Trouwers

    4 jaar geleden
    Iedereen in bubbels van max 5, en nog een hoop andere beperkingen voor de gewone mens. Maar gelijktijdig heeft men geen probleem met dat de Pro League rustig verder zijn ding doet als of er geen probleem is. Niet enkel wedstrijden en trainingen maar ook team buildings in Durbuy waar niets van sociale distensie of maskers op de foto’s te zien zijn. Het virus kent pressies geen grenzen maar toch klassen
  • Thierry Willems

    4 jaar geleden
    Ze was niet te kort maar de regering heeft de jeugd en de cafes te veel vrij spel gegeven alsook de bubbel van 15 met iedere week 15 anderen. Dat was de grite reden dat het nu moet terugeschriefd worden.
  • Yves De Groote

    4 jaar geleden
    Nu ook al een derde golf voorspellen. Wel ja, hoe meer golven hoe langer aan de macht, en dat zelfs zonder mandaat! Je moet het maar doen!! Dat de Vlaamse economie er aan ten onder gaat is dan mooi meegenomen, nee?
  • Jean-Pierre Robbens

    4 jaar geleden
    Meneer de Viroloog, ipv over derde golven te praten zeg eens vanwaar het virus echt afkomstig is. Het zou stilletjes tijd worden dat jullie zeggen vanwaar het komt, hoe willen jullie het anders bestrijden. Van een zaak kan je mij niet overtuigen en dat is dat het gewoon uitgebroken is want dat kan niet ineens de ,wereld rond zijn.