€3,6 miljoen | Een riante klassieke villa, centraal gelegen in een parkdomein van 1 hectare. Kopers moeten wel van het eclectische interieur houden. Van het exclusieve behang - kostprijs 500.000 euro voor het hele huis - word je volgens de makelaar "instant vrolijk".
Volledig scherm
PREMIUM
€3,6 miljoen | Een riante klassieke villa, centraal gelegen in een parkdomein van 1 hectare. Kopers moeten wel van het eclectische interieur houden. Van het exclusieve behang - kostprijs 500.000 euro voor het hele huis - word je volgens de makelaar "instant vrolijk". © Hillewaere Vastgoed

Elke dag worden 3 villa’s verkocht van boven 1 miljoen: “Poolhouse mag twee huizen kosten”

Een eigen stulpje, het mag voor sommigen gerust wat kosten... Vorig jaar werd in België een recordaantal van bijna duizend luxevilla's en appartementen van boven het miljoen euro verkocht. Bijna drie per dag. "Waar het in het verleden vooral pompeus mocht zijn, zien kopers van exclusief vastgoed het nu iets 'kleinschaliger', en gaan ze voor een luxueuze afwerking."

7 reacties

  • Luc Brouckaert

    4 jaar geleden
    Hun centen beleggen in een veilige haven. Meer moet daar niet achter gezocht worden. Dat zegt genoeg over de toekomst van de Beurs en de banken.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    Laechaert is de naam van de voorzitter van de Open VLD.Hun kiesvee doet gouden zaakjes en een flesje champagne méér kan er nu wel af.
  • Julien Cours

    4 jaar geleden
    Het opgehemelde leven in de stad waar alles voorhanden is krijgt een flinke knauw. De achterliggende gedachte van deze (luxe) aankopen is dat een eigen woning met tuin(tje) in corona-tijden (en die er na) de echte luxe zal zijn in de toekomst. Een eigen plonsbad is niet onmisbaar vanwege mogelijke problemen in de drinkwatervoorziening.
  • Felix Giedts

    4 jaar geleden
    Rene Hopelijk kijkt de fiscus of die kopers al ooit één euro belastingen hebben betaald. Lijkt mij onwaarschijnlijk.
  • Charles Leunens

    4 jaar geleden
    Daarom dat Jambon (N-VA) de Woonbonus heeft afgeschaft en de registratie rechten hebben aangepast ten voordele van hun Rijke Elite Kiezers. De Gewone Werkman betaald, hun Elite Kiezers incasseren, die betalen deze villa's of appartementen Cash.