Matthias Schoenaerts en Veerle Baetens.
Volledig scherm
Matthias Schoenaerts en Veerle Baetens. © HLN

Matthias Schoenaerts acteert nog eens in eigen land: acteur vormt koppel met Veerle Baetens in VRT-reeks ‘Lockdown’

TVMatthias Schoenaerts (42) keert terug naar zijn Vlaamse roots. Samen met Veerle Baetens (42) zal hij te zien zijn in ‘Lockdown’,  een nieuwe miniserie van VRT.

14 reacties

  • heidemarie verstrepen

    4 jaar geleden
    Ben blij dat we zo goede artiesten hebben en nog veelzijdig ook !
  • Ivan Beelaert

    4 jaar geleden
    Heb al enkele films gezien met Schoenaerts,prachtig dat hij de kans krijgt in het buitenland ,maar hetgeen ik zag was niet echt denderend .
  • Wivina Renier

    4 jaar geleden
    @Jan Claes goed gezegd. Hij zou zich beter met acteren bezig houden ipv wereldverbeteraar te spelen en met beide voeten op de grond blijven en vooraleer iets te zeggen heel goed nadenken en de situatie bestuderen van alle kanten.
  • guido Bervoets

    4 jaar geleden
    We moeten er vooral fier op zijn dat een talent als Matthias Schoenaerts doorbreekt in het buitenland en in grote Amerikaanse producties meedraait. Ook onze Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, Michael Roskam en Frlix Van Groeningen e.a. doen het ongelooflijk goed in de VS. Iets om trots op te zijn.
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Kan iemand Veerle baetens vertellen dat ze echt niet zo goed is zoals ze zelf denkt. Deze 2 acteurs samen is zoals Di Caprio met markske van fc de kampioenen een film maken.