Pro League-voorzitter Peter Croonen en CEO Pierre François.
Volledig scherm
PREMIUM
Pro League-voorzitter Peter Croonen en CEO Pierre François. © BELGA

Pro League, bezint eer ge begint: juridisch gezien weinig kans op slagen tegen degradatieklacht Waasland-Beveren

Waasland-BeverenDe kansen dat de Pro League alsnog gelijk krijgt én dat Waasland-­Beveren degradeert, zijn miniem. Daar zijn zowat alle juristen het over eens. “Een uitbreiding van het aantal teams in 1A is de enige juridische uitweg uit dit ­kluwen.”

18 reacties

  • Rik Hofman

    4 jaar geleden
    speel match 30 en de kous is af
  • jaak wittouck

    4 jaar geleden
    Die heren van de pro league zouden alle kosten van procederen uit eigen zakken moeten betalen ,want ze hebben hun eigen wetten en regels niet gevolgd en er een eigen interpretatie aan gegeven naar eigen voorkeur ,de zes grote een plezier doen.In feite mogen in alle amateurs reeksen geen ploegen zakken noch stijgen de competitie dient volledig uitgespeeld .
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Men had de slotspeeldag, de bekerfinale en de testmatch 1B in juni moeten spelen. Dat ging over 10 wedstrijden gespreid over 2 weekends, dan had men deze miserie nu niet gehad.
  • dirk Driessens

    4 jaar geleden
    Sportief was zakken mss wel op zijn plaats maar de manier waarop er een mes in de rug gestoken is geweest is wel schandalig de pro moet de belangen van alle ploegen verdedigen en croone kijkt enkel naar zijn eigen portemonnee van Genk dat is duidelijk ! Bende onbekwame kinderen !! Onbevoegd beter een onafhankelijk instelling !! Ik hoop dat ze heel Brussel opkuisen die maffia moet weg bayat croone de witte eigen schuld dikke bult !!
  • Erik Audenaert

    4 jaar geleden
    En wat gaan ze volgend seizoen doen als ze weer op de laatste plaats eindigen ? Procedures starten om toch gelijk te krijgen en in 1A verder blijven sukkelen ?