Tom Cruise is zowat het bekendste gezicht van Scientology.
Volledig scherm
Tom Cruise is zowat het bekendste gezicht van Scientology. © EPA/Reuters

Actrice waarschuwt voor ‘fanatiek’ Scientology-gezicht Tom Cruise: “We moeten onze oogkleppen afzetten wat hem betreft”

CelebritiesVolgens actrice Leah Remini (50) is Tom Cruise (58) meer dan ooit in de ban van de Scientology-kerk en is hij langzaamaan veranderd in een soort kloon van de ‘sekte-leider’ David Miscavige. Dat liet ze weten in een interview met Us Weekly, naar aanleiding van haar tv-programma ‘Scientology and the Aftermath’.

5 reacties

  • Dennis Longueville

    4 jaar geleden
    Ik ben een gewone arbeider in de haven van Antwerpen. Ik heb me enkele jaren bezig gehouden met Scientology begin jaren negentig. Dan 25 jaar niet. Ik heb nooit enige last ondervonden. Sinds 2010 ben ik terug begonnen met Dianetics en Scientology en bezoek ik de organisaties in Brussel en Mechelen. Religie is in wezen voor beter geestelijk welzijn. Scientology is toepasbaar. Het maakt mij een gelukkiger, gezonder en bekwamer mens in het leven, meer dan ik ooit voor mogelijk hield.
  • Fabienne Seynaeve

    4 jaar geleden
    Van Scientologie is al lang geweten dat die sekte gevaarlijk is. Vooral het geld dat binnenkomt telt. Hebben volgens mij al teveel invloed door de vele celebrities die lid zijn. Afvalligen worden geviseerd en voelen zich niet meer veilig. Geloof moet nog steeds vrijwillig zijn en mag niet opgedrongen worden en dat geldt voor alle geloofsovertuigingen. Geweld om een geloof op te dringen kan niet !!
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Zo lang mensen vrijwillig in en uit de groep kunnen stappen zijn het gewoon een groep gekken die elkaar iets wijs maken en elkaar opfokken. Maar weet vanaf dat men aan uw geld zit is dit niet meer in uw voordeel en kom je er altijd bekaaid uit. Is er geen mogelijkheid om zulke groep te verlaten na er deel van uit te maken , moet ze met alle middelen bestreden worden want dan is het een crimineel organisatie.
  • Steven Tijpels

    4 jaar geleden
    Geloof is geweldig en er mag niet aan geraakt worden! Ieder het zijne!
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Sekte zoals een ander als het geld maar binnenkomt(voor de leider dan)en je moet inderdaad naif zijn zo'n individuen te geloven en zo zijn er uit verleden genoeg voorbeelden.