© DBA

Hanne, Marthe en Klaasje eind dit jaar in de bioscoop

K3 zal eind dit jaar opnieuw in de bioscoop te zien zijn. Met die zesde K3-film treden Hanne, Marthe en Klaasje in de voetsporen van hun voorgangsters.

jr

Dat 2017 opnieuw een druk jaar zou worden vol nieuwe uitdagingen, verklapte het drietal al in november, bij de release van het tweede K3-album Ushuaia. “Het eerste jaar als K3 was heel heftig, maar we hebben intussen alles een keer gedaan en hebben heel veel bijgeleerd”, klonk het. “Nu hopen we dat we in ons tweede jaar ook nog nieuwe dingen mogen doen, zoals acteren in een film of in een musical spelen.”

In een radiointerview gaf Marthe enkele weken geleden al aan dat ze er vooral naar uitkeek om te mogen acteren. Die wens lijkt al heel snel in vervulling te gaan, want eind december staat een nog ‘untitled Studio 100 production’ op de lijst van nieuwe Vlaamse bioscoopreleases.

De opnames zullen vermoedelijk pas in mei/juni plaatsvinden, want eerst is er nog de nieuwe K3-show, die op 28 januari in première gaat in Flanders Expo in Gent.

Dat Studio 100 ook met een nieuwe K3-film aardig zal scoren, staat nu al vast. De vorige vijf K3-films lokten in totaal ruim 2,5 miljoen bezoekers in de Benelux. In K3 en het Magische Medaillon, K3 en het IJsprinsesje en K3 en de Kattenprins zagen we Karen, Kristel en Kathleen aan het werk.

Kathleens opvolgster Josje Huisman maakte haar acteerdebuut in K3 Bengeltjes en was in 2014 ook nog te zien in K3 Dierenhotel. Na films rond de succesvolle Studio 100-series Mega Mindy en Ghost Rockers is de tijd rijp voor een zesde K3-film. Zoals in de vorige K3-films zullen ook weer enkele BV’s en BN’ers een gastrol krijgen, maar daarover is op dit moment nog niets bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER