Borgerhout
Volledig scherm
Borgerhout © Joel Hoylaerts/Photo News

Borgerhout is coronahotspot in Antwerpen - massaal veel klachten over online reisformulier dat terugkerende Belgen moeten invullen

Het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is opnieuw toegenomen, naar gemiddeld 370,6 per dag tussen 21 en 27 juli. Het gaat om een stijging met 62 procent in vergelijking met de vorige week. Ook het aantal ziekenhuisopnames neemt verder toe, zo blijkt uit de jongste cijfers van Sciensano. Volg alle actuele ontwikkelingen hieronder live. 

77 reacties

  • Walter Visser

    4 jaar geleden
    Hulde voor de 10, de grondwet is geen vodje papier.
  • Louis Scholliers

    4 jaar geleden
    Ze weten genoeg hoe het komt, dat in sommige steden en gemeenten de cijfers gestadig stijgen. Er iets willen of durven aan doen dat is een ander probleem. Gezond verstand gebruiken, nu blijkt dat velen daar niet over beschikken!!! De mentaliteit: aan mij kan dit niet gebeuren dat is alleen bij een ander...., overheerst nog steeds. Ook in de LDC is het een warboel. Vele inwoners dragen geen maskers alhoewel verplicht. Ze dartelen vrolijk door de gangen. Ook bezoekers doen rustig hun ding.
  • Rania Desaegher

    4 jaar geleden
    Ik zag eergisteren op atv beelden van de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Terwijl in Westmalle reeds de meeste mensen met mondmaskers liepen, was daar op de Turnhoutsebaan nog geen sprake van. De hoogste tijd dat men daar eindelijk gaat handhaven.
  • Steven Knaepkens

    4 jaar geleden
    Gewoon de wereld 3 maanden lockdown en Probleem opgelost maar da kost te veel ze denken Gewoon aan het geld
  • Jan Baroen

    4 jaar geleden
    De tien Antwerpenaren die een klacht hebben tegen de avondklok hebben ingediend, mogen van mijn part voor de onderzoeksrechter verschijnen wegens collectief verzuim tegen de Volksgezondheid en financieel en moreel verantwoordelijk gesteld worden voor de ziekenhuispatiënten en de doden.