Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De status van Remco Evenepoel is helemaal veranderd in de buik van het peloton, getuige de tactiek van Valverde

WielrennenRemco Evenepoel: 20 jaar en nu al een van de beste coureurs van de wereld. Gisteren reed hij bergop weg van alles en iedereen. Niks tegen te beginnen. Deze jongen rijdt straks de Giro om te winnen. Onze man in Burgos ziet dat er anders wordt gekoerst als Remco meedoet.

13 reacties

  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Nog maar 20, dus nog veel groeimarge ! Eindelijk nog eens een goede ronderenner ? En nog niet op topconditie ! Merckx is Merckx, Evenepoel is Evenepoel ! Stop met vergelijken. Hedendaagse koers niet meer de vergelijken met de vroegere.
  • Sophia de smet

    4 jaar geleden
    In de giro 1 of 2 ritten kiezen en de rest laten rijden zou ik zeggen. En een tijdrit erbij natuurlijk.ben daarin ook benieuwd of hij dichter bij die Australiër kan komen
  • Karin Deneyer

    4 jaar geleden
    Niet te snel roepen over een tweede Merckx. Laat die jongen gewoon rustig groeien. Met Merckx vergeleken worden is geen kado.
  • Gilbert Van den Berghe

    4 jaar geleden
    De kans stijgt elke maand dat hij ooit één of meer grote rondes kan winnen.Stel echter geen overdreven verwachtingen aub. Maak hem niet zot...hij lijkt gelukkig wel een zeer goed kopke te hebben, zeer belangrijk, want de media hebben dat niet altijd... De giro winnen nu al ? Men weet nooit, met wat meeval, maar als dat anders is, zal het ook goed zijn. Afwachten wat hij verder in deze kleine rondes kan blijven aanhouden, tot nu is hij prima.
  • Patrick De cauwer

    4 jaar geleden
    Ja eerst de giro winnen en volgend jaar de tour is oké