Minister Wouter Beke.
Volledig scherm
Minister Wouter Beke. © BELGA

Minister Beke: “Burgemeesters kunnen coronacijfers vanaf vandaag op wijkniveau bekijken”

Burgemeesters en lokale besturen zouden vanaf vandaag het aantal coronabesmettingen per wijk kunnen opzoeken. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) gisteren gezegd in Terzake. Tot nu toe waren er alleen cijfers beschikbaar voor de volledige gemeente.

39 reacties

  • jan verheyen

    4 jaar geleden
    Er zijn drie personen die ze al vier maanden hadden moeten ontslaan en zonder enige vorm van vergoeding. In de eerste plaats, madam De Block, dan Beke en zeker niet vergeten die paljad van de PvdA Van Ranst. Misschien zijn er nog meer die zouden moeten ontslaan maar madam Wilmes is niet eens onze eerste minister.
  • Marleen Saliën

    4 jaar geleden
    Als ik Beke bezig hoor doet hij mij denken aan Schauvliege. Rond de pot draaien om eigen hachje te redden. Even onbekwaam. Zo vlug mogelijk vervangen.
  • Rik Tytgat

    4 jaar geleden
    Het komt helemaal goed zoals ze in Nederland zeggen, tegen de tijd dat het virus bedwongen is heeft Beke zijn winkel op orde.
  • Jan Wauters

    4 jaar geleden
    Waarom mag niet iedereen weten in welke wijken er besmettingen zijn? Dan kan je er tenminste wegblijven. Voor de rest... ontslag falende Beke aub en dringend zelfs.
  • Jef Van Eyck

    4 jaar geleden
    Waarom kan er geen voorbeeld genomen worden aan een land waar de contact-tracing wel goed werkt. Ik heb de indruk dat we het hier weer beter willen doen maar dat het een serieus fiasco wordt. Er wordt nog steeds enkel met regelneverij gewerkt en het essentiële wordt over het hoofd gezien.