AFP
Volledig scherm
© AFP

Code rood voor verschillende extra reisbestemmingen - WHO maakt zich op voor "zeer lange" epidemie

Het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is opnieuw toegenomen, naar gemiddeld 448,1 per dag tussen 22 en 28 juli. Het gaat om een verdubbeling (104 procent) in vergelijking met de vorige week. Ook het aantal ziekenhuisopnames neemt verder toe, zo blijkt uit de jongste cijfers van Sciensano. Volg alle actuele ontwikkelingen hieronder live.

58 reacties

  • michel mans

    4 jaar geleden
    We moesten ons verlof toch hier in België door brengen? Zie wat er van komt. 1panne en heel hun systeem valt uit elkaar.Dit is België.Dat we een plaats moeten reserveren om aan het strand te liggen vindt ik er helemaal over.Ze kunnen nog geen regering vormen,en dit met onverkozen prul ministers.Maak nog meer ministers om hun zakken te vullen.Het zal dan wel beter gaan.En Bart De Wever interesseert Antwerpen niet.Is met zijn postje bezig.Geld en macht,dat is z'n motto
  • Monique Van Endert

    4 jaar geleden
    Waar is Van Ranst zijn mondmasker nog nooit een gezien ,we moesten toch in eigen land blijven voor vakantie en nu is het te druk Het veiligste is in het buitenland
  • Dominique Vandervekens

    4 jaar geleden
    Louis Heyens, wat als de pandemie werkelijk wordt uitvergroot met een bepaald doel voor ogen door de overheid? Vind het raar dat iedereen plots de overheid en hun achterban vertrouwt. Tot voor corona was de overheid steeds de boeman in iedereen's ogen, nu zijn de staat en hun corrupte experten plots heilig en hebben ze het beste voor met de burger?? Hoe blind kan je zijn!
  • Alain Maes

    4 jaar geleden
    Louis, en aan allen die door het leven als angsthazen gaan zou men moeten verplichten van hun kot niet te verlaten dan kan de rest gewoon doen, meer besmettingen door meer te testen maar waar blijven de doden?
  • Thomas Vandevelde

    4 jaar geleden
    Onze noodregering legt ons ook allerlei regeltjes op die ingefluisterd zijn door Rode van Ranst. Zelf nog nooit met een mondmasker gezien want hij moet natuurlijk goed in beeld komen voor z'n politieke campagne. Toffe sociale bubbel dat die man heeft, 5 journalisten van hier tot in Nederland zeker? Een pandemie zoals deze maakt voornamelijk slachtoffers bij de zwakkeren in deze al overbevolkte planeet, goed voor het klimaat toch?