Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News

Dan toch een coronacommissaris: regering heeft plan klaar om fouten uit eerste golf te vermijden

Een coronacommissaris, ruimer vaccineren tegen de griep, meer testen en sneller de alarmbel luiden. Het zijn maar enkele elementen uit het strategisch plan van de regering om een tweede en eventueel ook derde en vierde golf zoveel mogelijk in te dijken, zonder al te veel brokken te maken onderweg.

10 reacties

  • Denis Stock

    4 jaar geleden
    Ik duim voor Turtelboom Annemie,...
  • Hugo COOLSAET

    4 jaar geleden
    Dat plan had 5 maanden geleden moeten klaarliggen. Maar toen werd viroloog Wathelet door minister De Block uitgelachen omdat hij voorspelde wat er zou kunnen gebeuren en het land op niets was voorbereid. Nu zijn er al 9800 overlijdens waarvan een groot deel had kunnen voorkomen worden.
  • phil smedts

    4 jaar geleden
    De politiek en de zo talrijke ministers van volksgezondheid geven eindelijk toe dat ze er niets van kunnen. Hopelijk wordt er nu een bekwaam persoon aangesteld, en beginnen ze die persoon niet direct te saboteren met hun politieke spelletjes, zoals gewoonlijk.
  • Johny vanderlinden

    4 jaar geleden
    Weet niet of we nog een commissaris nodig hebben, we hebben er al genoeg die beslissingen moeten nemen volgens mij, maar beschermmateriaal en personeel op de werkvloer mag er gerust bijkomen, das meer nodig, ge zijt nu tenslotte al met 8 ministers, stillekes aan van het goede teveel.
  • Albert Jacobs

    4 jaar geleden
    Nog een paar duurbetaalde jobs creeren die tot niets leiden integendeel ze scheppen enkel verwarring