Dirk Huyck.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Huyck. © Photo News

Na maandenlange strijd heeft Waasland-Beveren-preses Huyck zijn slag thuisgehaald: “Hebben tegen veel hogere machten gevochten”

Jupiler Pro League‘Glory Days’ op de Freethiel. Waasland-Beveren heeft zijn slag thuisgehaald en blijft in eerste klasse voetballen. Zij mogen coronaproof ­vieren – champagne. Een gesprek met voor­zitter Dirk Huyck.

10 reacties

  • Nick Saenen

    4 jaar geleden
    Leugens verkopen in eigen belang, daar is de heer Huyck een groot meneer in..
  • Etienne Helsen

    4 jaar geleden
    Foei foei SK Waasland Beveren. Als alle ploegen doen zoals jullie moet er geen kompetitie meer zijn.Dus geen voetbal meer alleen groene tafels. Het was onmogelijk om niet te degraderen dit seizoen. Laten wij hopen dat later gerechtigheid geschied en dat volgend jaar of zeker het jaar nadien zo een onfaire ploeg als Waasland Beveren degradeert.
  • Carl Peeters

    4 jaar geleden
    Dit is het zegevieren van het onrecht. Zij waren de zwakste en worden nu beloond. Jullie moesten zich schamen.
  • Hugo Van Geel

    4 jaar geleden
    Begin al maar excuses te zoeken tegen het einde van de competitie want het zal van hetzelfde zijn. Slechtste ploeg van 1e klasse
  • Danny De Ruelle

    4 jaar geleden
    @Michael Schneider, als je de slechtste bent zak je, dus die 4 vorige jaren was er altijd nog 1 ploeg slechter, ook WB of Cercle of Oostende kunnen beter voetballen maar dan staan ze op het einde van het seizoen ook met 10 milj. schuld of meer, als de voetbalbond eerlijk is dan delen ze alleen licenties uit aan ploegen waar de rekening positief is dan kan de competitie eerlijk verlopen en tijdens het seizoen koop je ook geen spelers weg bij andere ploegen dat is de echte solidariteit in voetbal