Lewis Hamilton was oppermachtig op Silverstone.
Volledig scherm
Lewis Hamilton was oppermachtig op Silverstone. © EPA

Mercedes domineert ook op Silverstone, Hamilton verovert in eigen land 91ste pole

Formule 1Wereldkampioen Lewis Hamilton start morgen vanop de pole in de Grote Prijs van Groot-Brittannië. De coureur van Mercedes hield op het circuit van Silverstone ploegmaat Valtteri Bottas af. Max Verstappen en Charles Leclerc vertrekken zondag op de tweede startrij.

6 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Jack Trijp jij als Max fan spreekt zo maar daar ben ik niet zeker van. Maar als jij net als vele koers wil zien met gelijke wapens kijk dan naar de Indy car. Dit is F1 de topklasse met gelijke wapens zou dit saai en oninteressant maken. Maar het zijn alleen maar de mensen en zeker de Max fans dat er over klagen. Het is al heel de F1 zo dat er nooit met gelijke wapens wordt gestreden. De beste rijders zitten in de beste wagens de jonge opkomende talenten beginnen in de mindere wagens.
  • J Trijp

    4 jaar geleden
    Nee Ineke, ook voor de 3e plaats zal de spanning ontbreken, als ze met gelijken wapens zouden strijden, steekt Max er echt boven uit.
  • Freddie HEREMANS

    4 jaar geleden
    Ja mensen, het is natuurlijk genieten geblazen voor de Hamilton en bij uitbreidind de Mercedes-fans. Je weet nooir wat ee staat te gebeuren, maar je kan rustig stellen dat het een onderonsje wordt tussen Ham. en Bot. voor de Wereldtitel.
  • kris De Laet

    4 jaar geleden
    Laat iedereen met dezelfde bolide rijden, dat is eerlijk en dan komt de beste coureur snel naar boven. Maar dat gaat economisch niet lukken, helaas.
  • Georges Claes

    4 jaar geleden
    Mooi en correct gezegd Ineke