Antoine Colassin.
Volledig scherm
PREMIUM
Antoine Colassin. © Belga

De voorbereiding van Anderlecht zit erop na nederlaag in Lille: “RSCA heeft een basiself en… een spitsenprobleem”

AnderlechtAnderlecht was matig in de laatste test richting competitiestart. Op Lille ging het terecht onderuit: 2-0. Wat hebben we geleerd vandaag? Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen lijst het op.

13 reacties

  • Cor DeWin

    4 jaar geleden
    Het was pas in de laatste 10 minuten toen Verschaeren en El Hadj in de ploeg kwamen dat het wat sneller ging en er gevaar kwam. En die 2 hadden dan in de morgen nog tegen rwdm gespeeld. (Waar Trebel en Vranjes ook goed waren).
  • Lois Verdonk

    4 jaar geleden
    Er moeten dringend versterkingen van het bestuur gehaald worden. Er zijn nu al bijna meer spelers als bestuursleden.
  • GILLIS VAN LAETHEM

    4 jaar geleden
    Begrijp niet wat Frankie daar nog doet of wil blijven met zo een opgeblazen Kompany voor zich die het warm water heeft uitgevonden , waar is je fierheid Frankie , laat hem sudderen tot ook alle nog overgebleven supporters hem buiten roepen , zowel als speler als manager / trainer .
  • marc castermans

    4 jaar geleden
    De match life gezien en het was weer zoals vorig jaar, trage opbouw en heel veel gepingel. Achteraan staat het redelijk, het middenveld mist kracht en diepgang en vooraan is het armoe troef, enkel Doku voldoet aan de verwachtingen. Amuzo en Collasin wegen veel te licht op dit niveau. Bovendien roept Kompany constant vanaf de zijlijn richtlijnen en die verlammen de spelers en ontnemen hen hun spontaniteit. Waar was Vercauteren eigenlijk? Ik vrees dit jaar weer geen top-vijf!
  • Kristof Van ossel

    4 jaar geleden
    @jenny Charles,ik heb juist de dames van FCB gezien voor de beker,Hans vanaken wordt misschien opgeroepen voor de red flames,hij mag daar de schoenen poetsen van tessa Wullaert.