© Photo News

Angelina Jolie sneert naar Brad Pitt: “Hij is bang dat de waarheid uitkomt”

Actrice Angelina Jolie gaat akkoord met het geheimhoudingsverzoek van haar bijna ex-man Brad Pitt, zo blijkt uit gerechtelijke documenten dat de Amerikaanse entertainmentsite TMZ kon inkijken. Maar voor ze die tekende, gaf ze de acteur een sneer.

vwh

Eerder diende Brad Pitt een verzoek in om alle scheidingsdocumenten en privé-informatie van hun zes kinderen geheim te houden. Hij beschuldigde zijn ex-vrouw ervan dat ze onvoorzichtig omsprong met de informatie en wilde officiële documenten laten verzegelen. Dat is nu dus gebeurd, maar niet zonder dat Jolie de bal terugkaatste.

In de juridische papieren van de actrice, opgemaakt en ingediend door haar advocate Laura Wasser, krijgt Pitt de volle lading. Jolie zegt dat hij naar haar uithaalt in de media omdat hij bang is dat het grote publiek de waarheid zou te weten komen. “Het enige wat hij probeert te doen, is zijn eigen rol in de hele zaak te minimaliseren”, staat er. Volgens haar wil hij de scheiding geheimhouden wegens het ‘gedetailleerde onderzoek’ naar aanleiding van de beschuldigingen rond kindermishandeling.

Om een lang verhaal kort te maken: Jolie en Pitt zijn het erover eens dat details over hun scheiding en hun kinderen beter beschermd moeten worden, maar zijn op dit moment allesbehalve goede vrienden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER