Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

Hamilton finisht op drie banden op Silverstone en houdt nipt Verstappen af, Brit wint wel derde GP op rij en loopt verder uit

Formule 1De vierde grand prix van het seizoen duurde 52 ronden. En was precies één ronde spannend. De laatste.

20 reacties

  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Ineke vissers RB wisselde niet omwille van de band maar voor dat punt van snelste ronde. Had Leclerc op minder dan 20 sec gereden waren ze niet binnen gekomen met Max. Eric Vandamme wat u zegt klopt mss maar dan mag je aan die Hamilton haters ook eens uitleggen want die breken wel iedere week Hamilton af. Willy van dijck Hamilton is WK geworden in een McLaren en is WK geworden met een Mercedes toen ze nog niet dominant waren.
  • Ineke Visser

    4 jaar geleden
    RB deed het precies goed voor hetzelfde geld rijden ze door en hebben ook een lekke band en gooien zo een podiumplek weg.
  • Eric Vandamme

    4 jaar geleden
    Denk je dat Luc? Volgens mij was jij ook één van de velen hier die zei dat Stoffel in een Metcedes ook wereldkampioen zou worden. En als je je anti-Max gevoelens even opzij zet en je F1 realiteitszin laat spreken weet je dat Max beter is dan Stoffel en spreek je jezelf dus tegen. Ik zeg niet dat Max beter is dan Hamilton, maar de enige die minstens gelijkwaardig is en van hem kan winnen.
  • Luc Lievens

    4 jaar geleden
    Denk je dat Willy? Ik ben er zeker van dat het Max niet lukt wereldkampioen te worden en Hamilton te verslaan als ze beiden in een Mercedes zitten. Bottas wint soms een race, vooral als Hamilton problemen heeft en het hem gunt.
  • willy van dijck

    4 jaar geleden
    Met zo een wagen kan iedereen winnen, als hij eerst eens probeert te winnen met een andere wagen dan is hij de beste. Ik kijk er niet meer naar niets aan te zien Mercedes overklast iedereen