Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beerschot mag zich kampioen van 1B noemen na ruime zege op veld van OHL

Proximus LeagueDerde keer, goede keer. Na twee verloren titelfinales kon Beerschot zich nu (na 1-4 winst op OHL) toch kronen tot kampioen van 1B. Dat paars-wit voor de rust een lange tijd moest zweten en in de algemene rangschikking van de Proximus League slechts als vijfde eindigde, is allemaal niet meer van tel. The winner takes it all en dus heeft enkel Beerschot recht van spreken.

25 reacties

  • Julien van den brande

    4 jaar geleden
    Voetballers doen maar weinig moeite om de corana maatregel te volgen . Dan is er mijn een oplossing geen voetbal meer . Ze moeten niet zagen en de clubs moeten de spelers ook niet betalen als er niet gespeeld word .
  • Biot Aline

    4 jaar geleden
    Aangewezen die voetballers op droog zaad te zetten en competitie dit jaar afsluiten. Ze geven een prachtig voorbeeld. Zelf vinden ze ok want ze worden getest. Dat wil helemaal niks zeggen.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Probeer eens in het buitenland uit te leggen dat de nummers 3en5 in de eindstand van de competitie, promoveren en de eerste niet. Dat kun je nergens uitleggen.
  • Raf Leysen

    4 jaar geleden
    1B is toch echt wel hypocrisie ten top. De enige kampioen is Westerlo en die blijven in 1B. Waasland-Beveren mag ondanks degradatie dan weet in 1A blijven... het Belgisch voetbal maakt zich compleet belachelijk
  • guy helsen

    4 jaar geleden
    Gij zijt een kieken Nico. De kritiek heeft niks te maken met Antwerp of Beerschot, wel met wat er gebeurt.