Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

De 80ste verjaardag van Will Tura verliep coronaproof, maar niet onopgemerkt: "Dat zelfs de koning me niet vergeten is, raakt me diep"

ShowbizzGeen zorgeloze 80ste verjaardag voor Will Tura. Door corona werden zijn vijf verjaardagsconcerten voor onbepaalde tijd uitgesteld, net zoals de onthulling van zijn standbeeld in zijn geboortedorp Veurne. Toch beleefde de keizer van het Vlaamse lied een overweldigend feestweekend. "Ik ben de hele wereld dankbaar."

7 reacties

  • Jean Pierre Van-dingenen

    4 jaar geleden
    Je bent de beste Will Zoals Eddy Merckx was er ook maart 1 Doe er nog maar minstens 10 j bij
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    Proficiat Will, maar wat men hier boven schrijft dat alles coronaproof verliep is ook niet waar. Tijdens de viering op VTM gisteravond zag ik op een bepaald ogenblik Will Tura zelf dichter en dichter komen bij Jelle Cleymans en Jonas Van Geel met als apotheose een selfie tussen beide hoofden van deze twee. Alle drie zonder masker en zeker de afstand niet respecterend ! Nu maar hopen dat hij niets heeft opgelopen want is ook 80 en die gasten hun bubbel bestaat niet uit 5 en 5 vaste erbij !
  • Henninckx Terry

    4 jaar geleden
    Heeft zijn tijd gehad,dat hij nu maar stilaan stopt.
  • Freddy Clauw

    4 jaar geleden
    Will Tura de Eddy Merckx van het Nederlandse lied die zijn gelijke niet kent in de muziekwereld ,die heeft het gemaakt zonder de boekjes en wees gerust Will zingt nog als een 50 jarige .
  • Herman Degeest

    4 jaar geleden
    Groot zanger de beste die hier rondloopt proficiat .