REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Innige vieringen leiden tot de eerste én enige waarschuwing van Marc Van Ranst: “Dit brengt competitiestart in gedrang”

Belgisch voetbalViroloog Marc Van Ranst was hard na de vele knuffels en kussen bij de bekerwinst van Antwerp. De Pro League geeft toe dat er fouten zijn gemaakt en roept de clubs op zich strikt aan de coronavoorschriften te houden. Want als er straks geen matchen mogen gespeeld worden in Antwerpen, dreigt een groot probleem met de kalender.

54 reacties

  • John Ulmer

    4 jaar geleden
    Aan al degenen die pleiten voor nieuwe lockdown: OK, maar zonder één euro steun, ook niet voor particulieren en de zogenaamde lage inkomens. Niks, nada. Benieuwd hoe geneigd men zal blijven pleiten voor een absurde lockdown ? De disproportionele angst die gecreërd wordt is veel erger voor de economie en samenlveing dan het virus zelf. Trouwens, het virus is een blijvertje, hoor !
  • Gaston Foubert

    4 jaar geleden
    Als ieder in zijn kot blijft en de regels volgt zijn er binnen een paar weken geen testen meer nodig.
  • Charlie 33

    4 jaar geleden
    Nog zoiets dat in ons land vierkant loopt: de waarde die hier gehecht wordt aan voetbal. Buiten alle proporties, ook op het journaal. En nu vinden we het belangrijk genoeg om de gezondheid vd mensen bloot te stellen. Net zoals bij het reizen zag je lang tevoren dat het fout zou lopen..
  • Pieter Martens

    4 jaar geleden
    Och je moet van Ranst niet zo serieus nemen het is mediageil persoon met een politiek tintje die eigenlijk in zijn labo thuishoort.
  • Karel Rutjens

    4 jaar geleden
    Bepaalt Van Ranst nu ook al wanneer de voetbal competitie begint? Communistische staat met als Grote Leider Van Ranst is niet meer veraf.