James Cooke en Gert Verhulst, Gert Late Night
Volledig scherm
James Cooke en Gert Verhulst, Gert Late Night © VIER

‘Gert Late Night’ trekt in augustus naar Blankenberge (want Brugge vond het te duur)

TVGert Verhulst (52) en James Cooke (35) hebben een badplaats gevonden waar ze met de Evanna kunnen aanmeren. ‘Gert Late Night’ trekt in augustus naar Blankenberge.

23 reacties

  • Bianca Damen

    4 jaar geleden
    Geen enkele Belg werkt gratis , waarom zouden zij het doen , gelijk hebben ze , dank zij zo n programma s , ook Netflix , zij hebben Corona helpen verzachten , tegen verveling , sommige zijn vergeten dat we niet buiten mochten ,,sommige mensen hebben geen tuin , geen terras, noem maar op , Awel Gert en co, bedankt
  • Dick DECOCK

    4 jaar geleden
    Normaal betaalt booteigenaar om ergens te mogen liggen, hoeveel steekpenningen worden door Verhulst betaald om langs gemeente kassa ta passeren.
  • heidemarie verstrepen

    4 jaar geleden
    Hoe lang willen ze de kijkers nog domme programma's voorschotelen . Voor een decor van een landschap laten betalen .waar ze mogen aanleggen? Je moet maar durven in het leven . Ik ga mijn contract opgeven en een goed boek lezen
  • gustaaf carpels

    4 jaar geleden
    Dus daar wordt belastingsgeld aan gegeven om als decor te dienen voor een onozele show die eigenlijk blij moet zijn dat ze er mogen liggen gewone werkende mensen moet betalen om in een haven te mogen liggen.
  • seys claude

    4 jaar geleden
    Veel gelijk heeft Brugge,,,ik zou daarvoor ook niet betalen.