© Frank Lukasseck/Corbis
Volledig scherm
© © Frank Lukasseck/Corbis

Belgisch koppel in quarantaine aan Lago Maggiore in Italië nadat een van hen positief test op coronavirus

Twee Belgische toeristen zijn in het noorden van Italië in quarantaine geplaatst nadat ze ziek werden en een van hen een positieve coronatest aflegde. Dat melden regionale nieuwsmedia.

7 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Raphael Coryn, juist tijdens deze corona-periode moesten bepaalde sectoren op overdrive blijven draaien en leefde men 'zonder enige vorm van ontspanning' (vele hobby's werden stopgezet, eropuit gaan / verplaatsing mocht niet, horeca was gesloten, ...). Het verbaast me niet dat mensen er echt tussenuit moeten gaan op terug op krachten te komen. Niet dat ik 100% akkoord ga, maar dat is helaas ook inherent verbonden met mentale gezondheid om burnouts te vermijden.
  • Els Verhaegen

    4 jaar geleden
    Italië een voorbeeld van hoe het in heel de wereld zou moeten zijn. Zonder deze mensen aan de schandpaal te nagelen hun helpen en bijstaan. Het kan ieder van ons overkomen ook in je eigen land. Heel correct gereageerd vd overheid Was het maar overal zo...
  • Raphael Coryn

    4 jaar geleden
    Ik begrijp de mensen niet. Is reizen nu zo belangrijk en kan men nu eens voor één jaar thuis blijven? Gezondheid gaat toch voor alles.
  • Ronny de decker

    4 jaar geleden
    Daar word je in bijna elke winkel of restaurant geconfronteerd op koorts en moet je ook Telkens u handen ontsmetten dat zie je hier nergens
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Er zijn volgens mij slechtere plaatsen om uit te zieken, niet?