Opinie Wever Magnette
Volledig scherm
PREMIUM
Opinie Wever Magnette © Photo News

ONZE OPINIE. Wie de formatie nog volgt, moet stilaan zo vermoeid zijn dat één betaalde feestdag het al lang niet meer compenseert

Zou Meyrem Almaci zich verslikt hebben in haar muntthee, toen ze na maanden nog eens telefoon kreeg van Bart De Wever of Paul Magnette? Of had ze al een vermoeden dat de groene hulplijn zou ingeroepen worden, nu het er bovenarms opzat tussen het duo en de liberalen? Wat De Wever en Magnette daarmee willen bereiken? Niet veel, lijkt het. 

26 reacties

  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    niet ovld of mr is het probleem, nva is het probleem. Hoe kan je nu een federale regering maken met een partij die de Belgische staat wil laten verdwijnen.
  • Dietrich Vandrey

    4 jaar geleden
    Begraaf België aub zo snel mogelijk. Dit werkt niet meer.
  • Gerard Teeuws

    4 jaar geleden
    Voor mij is het zover dat België mag verrotten. Er is niks meer aan te doen. Voor dezelfde stemmen en hopen dat er iets verandert. Onzin. 't Zal zich uiteindelijk oplossen als België onder curatele geplaatst wordt. Een land gaat toch niet bankroet, ik heb nooit geweten: Land te koop. De mens die werkt en die spaarcenten heeft zal het toch moeten betalen, wat de oplossing ook zal zijn.
  • Gerard Teeuws

    4 jaar geleden
    Een land , een regering, iedere mens 1 stem, 't is dat wat de walen niet willen. Dan zitten ze in de minderheid en hebben ze altijd een Vlaamse meerderheid. Nu telt hun stem meer dan een Vlaamse. Dat noemt men Waalse democratie.
  • Marcel Willems

    4 jaar geleden
    Bij één regering zijn de partijen ook terug nationaal .Nu is er door de versplintering geen enkele partij die de meerderheid kan hebben .Nationale kieskring is noodzakelijk en meer democratisch