Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Farce rond strandbars blijft duren - Twee Zwitserse kantons van rood meteen naar groen

Het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is opnieuw toegenomen, naar gemiddeld 517,1 per dag tussen 25 en 31 juli. Dat is een stijging van 60 procent in vergelijking met de vorige week. Dat blijkt vandaag uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. In totaal zijn in België al 70.314 mensen besmet geraakt met het coronavirus. 

66 reacties

  • Gunther Van onacker

    4 jaar geleden
    Het is niet alleen de jeugd of jong volwassenen die men moet viseren er zijn veel oudere mensen die hoog van de toren blazen over de jeugd terwijl er veel van hun generatie zelf amper regels volgen van correct mond masker dragen en zeker e afstand bewaren!
  • Eddy Jans

    4 jaar geleden
    Als (kust)burgemeesters (Mr. Tommelein ) openlijk verklaren dat ze genomen maatregelen niet gaan handhaven (strandbars) hoe kan je als overheid dan verwachten dat de burger dit wel zou doen.
  • Steven Abbeloos

    4 jaar geleden
    Genoeg gezien van op afstand, voor vele strandbars is Corona een ver van mijn bed show. Mij gaan ze daar niet zien, als wij al eens een terras of dergelijke doen, kijken we eerst of de regels worden gerespecteerd.
  • Jef Van De Plas

    4 jaar geleden
    Vrijwillig ? en dat noem je een akkoord. Jullie zijn blij met een dooie mus. Het adagio bij veel volk is: Ikke en de rest kan stikken. Vrijwillig registreren , ha ha ha ha ha.
  • Jos Van Den Driel

    4 jaar geleden
    Lijkt me straf dat ze de maatregelen gaan versoepelen in Antwerpen, maar nog strenger komaan seg?