Prins Andrew
Volledig scherm
Prins Andrew © EPA

Getuige plaatst prins Andrew in nachtclub met Virginia Giuffre, die hem beschuldigt van verkrachting: “Hij was niet bij zijn dochter, zoals hij beweert”

RoyaltyEen nieuwe getuige in het proces rond Ghislaine Maxwell (58), de rechterhand van pedofiel Jeffrey Epstein,  richt haar pijlen op prins Andrew (60). Shukri Walker vertelde de politie dat ze hem samen met Virginia Giuffre (36) zag in de nachtclub Tramp. Andrew beweert echter dat hij die avond met zijn dochter, Beatrice, op restaurant was.

3 reacties

  • Walter Van Asbroeck

    4 jaar geleden
    Ik heb mijn twijfels...als ze in een dancing was met Andrew, kon ze tussen al dat volk toch gewoon weg gaan ? Hij zou haar zonder een scène te maken niet kunnen tegen houden.Plus, op de foto waar ze samen opstaan ziet ze er echt niet doodsbang uit, integendeel...ze lijkt te genieten van haar 'succes'. Achteraf nog een centje rapen is natuurlijk gemakkelijk.
  • Freddie Lamers

    4 jaar geleden
    Wordt toch nooit gestraft. Zie Juan Carlos van Spanje. Zijn van koninklijke bloede en dus onschendbaar.
  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Langzaam maar zeker vallen de koppen. En het zal niet de laatste zijn. Want zo als het plaatje er nu uit ziet schepte Epstein er plezier in om rijke vrienden van zijn dienste gebruik te laten maken. Al was het maar om er bij te horen. We gaan er nog uit gebouwen zien springen van schaamte als de hele beerput ooit open gaat. De gerechtszaal gaat te klein zijn.