George Floyd
Volledig scherm
George Floyd © videostill CNN

Gelekte beelden tonen eerste momenten van arrestatie George Floyd: “Schiet me niet neer”

De Britse krant Daily Mail heeft nieuwe beelden gepubliceerd van de arrestatie van George Floyd (46). Te zien is hoe de Amerikaan in paniek lijkt te zijn tijdens zijn arrestatie en de politie smeekt hem niet neer te schieten.

44 reacties

  • Gilles Standaert

    4 jaar geleden
    Jos De klos de persoon die daar voor gezorgd heeft heet Amy Klobuchar zij is democrate en wil de running mate van Joe Biden worden.
  • Jan Deroover

    4 jaar geleden
    Het was zeker geen moord en nergens hebben wij enig teken van racisme gezien, noch gehoord. Werd de kniezet hem fataal ? Het gerecht zal dit alles moeten uitmaken.De uitspraak van Ocasio Cortez over Damiaan is echter wel zuiver racisme. Zij herbevestigde, ‘het doet er eigenlijk niet echt toe wat hij gedaan heeft’, het is een blanke dus een racist, onderdrukker enz voor haar. Het stimuleert ook racisme en geweld (tegen de blanken).
  • Francine Weckx

    4 jaar geleden
    Ik kan hier maar 1 ding op zeggen... Ik denk dat die politie daar wat tegenkomt hoor... Zo is dat hier ook... Ze moeten de wet handhaven maar oeioeioei als ze iemand aanraken... Sorry maar dan kan je je werk niet doen
  • Donald Trompet

    4 jaar geleden
    Die 4 flikken horen in den bak te zitten. Ze zijn trainingen genoeg gehad. Ook al is het geen doetje dat doe er niet toe hij was geboeid en ze waren met 4 en kon geen niet weg. Hoop dat justitie daar de juiste beslissing zal nemen. Trouwens die ene flik was ook geen doetje.
  • Biot Aline

    4 jaar geleden
    Nog voor dit,Floyd gebeuren, documentaire gezien, de politie trekt altijd het wapen wanneer ze iemand doen stoppen. Vergeet niet dat vuurwapens quasi vrij verkrijgbaar zijn in de usa en het risico te groot is dat de flik zelf afgeknald wordt.