Ilse Uyttersprot op een van de laatste foto's die ze postte op Facebook, Tijdens de jaarlijkse Pikkeling (een oogstfeest) vorige week maandag.
Volledig scherm
Ilse Uyttersprot op een van de laatste foto's die ze postte op Facebook, Tijdens de jaarlijkse Pikkeling (een oogstfeest) vorige week maandag. © Ilse Uyttersprot

“Onwezenlijk” en “Geen woorden voor”: reacties na moord op oud-burgemeester Ilse Uyttersprot van Aalst stromen binnen

De reacties naar aanleiding van de plotse dood van voormalig burgemeester van Aalst en huidig schepen Ilse Uyttersprot (CD&V) stromen binnen op sociale media. Over de partijgrenzen heen wordt shock en afschuw uitgedrukt.

20 reacties

  • Annick Van Cauter

    4 jaar geleden
    Ilse, je was een mooie en sterke vrouw met het hart op de juiste plaats - in tegenstelling tot je moordenaar! We zullen jou en je lach verschrikkelijk missen... het ga je goed waar je ook bent!
  • Franky Schoonvliet

    4 jaar geleden
    Heel veel sterkte aan familie en vrienden en vooral aan haar zonen.
  • Wim Van Laethem

    4 jaar geleden
    Verschrikkelijke dood van een sterke, sociale politica...Ook opgejaagd wild sinds jaren... Na de jarenlange "karaktermoord" op haar, dit... Geen woorden voor. Fantastische, sterke madam & vriendin en steeds recht door zee... RIP, Ilse . Heel veel sterkte aan haar kinderen en nabestaanden...
  • Frank Kaczorowski

    4 jaar geleden
    Jammer maar in dit land normaal. Want hij was ALWEER gekend bij het gerecht voor gelijkaardige feiten. Was er niet onlangs nog zo een drama met een zekere Julie van E.. Moordenaars en verkrachters mogen hier toch vrij rondlopen en er op los gaan.
  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Veel sterkte aan familie en vrienden.