© Denis Esser

© Denis Esser

© Denis Esser

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ongezien: basketclub Luik leent parketvloer Giants voor match tegen Oostende

Liège Basket zit voor de wedstrijd van vrijdagavond tegen koploper Telenet Oostende met de handen in het haar. Door een lek in de Luikse Country Hall is de parketvloer volledig kapot. De Antwerp Giants schieten echter te hulp en lenen zowaar hun demonteerbare parketvloer uit aan de Luikenaars, opdat de wedstrijd toch zal kunnen doorgaan.

cpm

De Country Hall van Luik kreeg deze week met een lek in het dak af te rekenen. De parketvloer was volledig kapot zodat spelen onmogelijk was. Een nieuwe parketvloer (lees: verzekering met de eigenaar en de stad Luik, red.) was niet haalbaar en uitwijken naar de kleine Country Hall niet aan de orde.

Omwille van acties verwacht Luik in de partij tegen co-leider Oostende vanavond 4.000 toeschouwers. De assist kwam van Antwerp Giants en de Sportpaleis groep. De parketvloer waar de Giants op spelen in de Lotto Arena wordt vrijdag naar Luik gebracht. Na de wedstrijd wordt de parketvloer onmiddellijk afgebroken vermits zaterdagavond in Lotto Arena Antwerp Giants-Charleroi op het programma staat.

“We danken de club Antwerp Giants en de mensen van het Sportpaleis voor hun medewerking,” liet het bestuur van Luik horen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer