De excentrieke miljardair Elon Musk twitterde recent dat de piramiden door buitenaardse wezens moeten zijn gebouwd.
Volledig scherm
De excentrieke miljardair Elon Musk twitterde recent dat de piramiden door buitenaardse wezens moeten zijn gebouwd. © AFP

Egypte nodigt Elon Musk uit om naar 'buitenaardse' piramiden te komen kijken

Egypte heeft Elon Musk, de Amerikaanse zakenman en stichter van Tesla en SpaceX, uitgenodigd om bouwwerken uit de oudheid in het land te komen bekijken. De excentrieke miljardair twitterde recent dat de piramiden “door buitenaardse wezens moeten zijn gebouwd”. Egypte reageerde als door een wesp gestoken. 

28 reacties

  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Ze zijn wel degelijk geinspireerd op het gedachtegoed van buitenaardsewezens of Godheden maar ze zijn zeker niet door Aliens gebouwd !? Trouwens waarom staan er overal op deze planeet honderden van zulke gelijkaardig bouwwerken ? Puma punku , Chichén Itzá , Teotihuacan , Grote Piramide van Cholula , dan de vele piramiden in China nog en de enorme bouwwerken op eilanden in de stille oceaan bij Polynesië of de beelden op paaseiland ezv ... ze weten Niks die wetenschappers !
  • Johan Vloermans

    4 jaar geleden
    Mensen die geloven dat de piramides door buitenaardse wezens zijn gebouwd hebben dringend cursus realiteitszin nodig.
  • Enoch Powell

    4 jaar geleden
    Goed nieuws; veel wagens zal hij echter toch niet verkopen in Egypte.
  • Paul van de velde

    4 jaar geleden
    Piramides werden in Egypte gebouwd tussen 6000 en 10.000 jaar geleden, geen 4.000 jaar. Het eigenlijke doel ervan is tot op heden niet 100% zeker te verklaren. Wat Von Daniken betreft, buiten een paar toevalligheden is de rest te verklaren en gaat hij het (reeds meer dan 50 jaar geleden) verder zoeken dan de waarheid.
  • Werner Van der Kelen

    4 jaar geleden
    De Egyptische piramiden zijn veel ouder dan de Egyptische beschaving, deze zijn zelfs gesloopt door de Egyptenaren, in oorsprong waren de vlakken van de piramides vlak de hoeken nu te zien op de vlakken waren gevuld met granieten stenen welke daar nog altijd in de buurt te vinden zijn, het merendeel van deze stenen zijn verwerkt in huizen en bouwwerken in Caïro, wat de bedoeling zijn van deze bouwwerken is het gissen doch zeker geen praal graven