Gouverneur Cathy Berx vorige week op haar persconferentie waar de provinciale maatregelen werden aangekondigd.
Volledig scherm
Gouverneur Cathy Berx vorige week op haar persconferentie waar de provinciale maatregelen werden aangekondigd. © Klaas De Scheirder

Gouverneur Berx stuurt maatregelen bij; geen aanpassing van avondklok verwacht

Een of meerdere van de bijkomende coronamaatregelen die vorige week woensdag van kracht werden in de provincie Antwerpen worden bijgestuurd. Gouverneur Cathy Berx heeft de pijnpunten vanmiddag besproken met de burgemeesters en geeft woensdagmiddag een persconferentie. Drastische wijzigingen zoals de aanpassing van de avondklok, worden niet verwacht. 

56 reacties

  • Kim de Buyser

    4 jaar geleden
    Ik begrijp al de maatregelen maar die avond klok sorry hoor ben net in verlof kan zelfs niet bij men bubbel thuis of mijn bubbel bij een avondje doorbrengen want we moeten thuis zijn dit gaat erover!!
  • Peter Hermans

    4 jaar geleden
    Daarnet op het journaal vernomen dat de hittegolf geen excuus is om geen mondmasker te dragen. Op een koersfiets of in jogging rond hossen is wel een excuus om geen mondmasker te dragen. Dit is toch onzin!
  • Fernand Beaumonde

    4 jaar geleden
    Maatregelen OK. Mondmaskers, handhygiëne en afstand houden OK maar of er minder besmettingen gaan zijn met horecazaken en nachtwinkels om 22u te sluiten betwijfel ik.
  • James Holden

    4 jaar geleden
    Mondmasker op straat is hier compleet nutteloos. Ik kom gewoonlijk bijna niemand tegen als de hond uitlaat en je kan hier overal makkelijk afstand houden.
  • Vanessa Lonneville

    4 jaar geleden
    Moest iedereen zich houden aan de opgelegde regels en de moeite doen om niet scheef te lopen dan was dit allemaal zo ver niet gekomen en dan moeten de mensen die het wel doen boeten voor zij die het niet nauw nemen en verder ga ik niet in discussie