De nieuwe 27 inch Apple iMac
Volledig scherm
De nieuwe 27 inch Apple iMac © Apple

Apple vernieuwt 27 inch iMac met betere webcam en nieuwe Intel-processoren

iHLNApple vernieuwt zijn 27"-iMac. Het ontwerp is ongewijzigd, maar de nieuwe modellen hebben onder andere nieuwe Intel processoren met maximaal tien cores, AMD Navi grafische kaarten en (eindelijk) een Full HD-webcam. Ook levert Apple voortaan al zijn iMacs standaard met een SSD. De nieuwe 27 inch iMac is te koop vanaf 2099 euro.

2 reacties

  • Wim Stals

    4 jaar geleden
    We Hebben Onze imac vorig jaar al gupgrade met er Ssd veel sneller
  • Andy Carrein

    4 jaar geleden
    Die bezels zijn in 2020 toch niet meer verantwoord.
  1. KIJK. Man gered door iPhone 14 na zwaar ongeluk: recente technologie verzendt locatie van autowrak naar hulpdiensten

    KIJK. Man gered door iPhone 14 na zwaar ongeluk: recente technolo­gie verzendt locatie van autowrak naar hulpdien­sten

    Na een zwaar verkeersongeluk raakt deze man zo zwaar gewond dat hij de hulpdiensten niet kan verwittigen. Door recente technologie ‘weet’ zijn iPhone 14 dat de auto is gecrasht en stuurt die vervolgens automatisch de locatie door naar de hulpdiensten. Ook al is er geen bereik in de regio, de exacte coördinaten worden via satellietcommunicatie verzonden. De hulpdiensten kunnen door die nauwkeurige informatie snel reageren en vinden het slachtoffer op een diepte van 121 meter in een afgrond: “Hij zat daar vast, zonder enige uitweg. Wie weet wanneer, en óf we hem ooit hadden gevonden.”
  2. Hoe big tech-bedrijven de grote winnaars werden van lockdown. Onze beursexpert deelt zijn visie
    PREMIUM

    Hoe big tech-bedrijven de grote winnaars werden van lockdown. Onze beursex­pert deelt zijn visie

    Er is een oude wijsheid die zegt: “Een samenleving kan zich enkel ontwikkelen wanneer oude mensen bomen planten waarvan ze weten dat ze nooit in hun schaduw zullen zitten, maar met de wetenschap dat jongere generaties dat wel zullen doen.” De vergelijking met beleggen en in het bijzonder in technologiebedrijven is wat ons betreft heel toepasselijk: het grootste gedeelte van hun bedrijfswaarde ligt namelijk in de (verre) toekomst. Daarom worden technologie-aandelen ook vaak groei-aandelen genoemd. Onze beursexpert Geert Noels en Siddy Jobe, technologie-expert in zijn team, geven hun inzichten over de kwartaalcijfers van de big tech- bedrijven: Amazon, Apple, Alphabet en Facebook.