Ilse Uyttersprot postte deze foto gisteren nog op haar Instagram
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Uyttersprot postte deze foto gisteren nog op haar Instagram © Instagram

PORTRET: Ilse Uyttersprot (53), een harde tante met een zachte binnenkant. “Ze vond het vreselijk dat het filmpje haar bleef achtervolgen”

Een harde tante, koppig en eigenzinnig. Zo wordt de politica Ilse Uyttersprot omschreven. Karaktertrekjes die ze overnam van haar overleden vader, net als zij ook oud-burgemeester van Aalst. Het staat in schril contrast met de mens en de moeder Ilse Uyttersprot, die haar lieve en zachtaardige kant van haar mama erfde. Het was de harde tante in haar die smakelijk meelachte met het filmpje op die toren in Spanje, terwijl haar zachte kant er in stilte onder leed. Het besef voorgoed te boek te staan als ‘Torenpoeper’, deed haar pijn.

7 reacties

  • Léon-Bernard Giot

    4 jaar geleden
    Als men weet dat dit item haar kwetste, waarom wordt dit nu opgerakeld ? ? ? En waarom wordt er over de andere 'dader' ( een arts ) gezwegen in alle talen ? ? ?
  • David Wijnants

    4 jaar geleden
    Heel veel sterkte voor de nabestaanden
  • Frederik Lootens

    4 jaar geleden
    Ik had het niet zo voor haar,maar wat ik nu allemaal lees en hoor moet ik mijn mening grondig bijsturen.Aalst verliest een prachtige,enthousiaste en vooral sterke vrouw. Mijn medeleven aan haar kinderen,moeder en familie. Ilse we gaan je nooit vergeten,je was en bent voor ons nog altijd een schitterende en sterke vrouw.Dit had nooit mogen gebeuren.
  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Rip Ilse, vroeger zag god alles maar nu de miljoenen camera's/telefoons.
  • Johan V. Motte

    4 jaar geleden
    Spijtig dat men het voorval op de toren juist nu weer moet bovenhalen. Zij deed iets gewaagd en had de pech dat dit gefilmd werd. Een normale vrouw die de saaiheid wilde doorbreken. Is dat zo sensationeel? Rust zacht Topwijf, pardon Topdame