Hoe anders dan die beelden uit maart. Het gaat nu goed met Zeger - heel Vlaanderen kent intussen zijn naam - Garré. Dat zeggen ook de dokters. Er zijn nog wat lastige naweeën, maar die zijn relatief.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe anders dan die beelden uit maart. Het gaat nu goed met Zeger - heel Vlaanderen kent intussen zijn naam - Garré. Dat zeggen ook de dokters. Er zijn nog wat lastige naweeën, maar die zijn relatief. © Photo News / Gianni Barbieux

Geraakt door corona, deel 4. Zeger (54) werd doodziek: “Misschien had ik die klop op mijn muil wel nodig”

Het woord 'corona' klonk nog relatief nieuw, toen een modefotograaf uit Gent er in maart een gezicht aan af. Zeger Garré werd ziek - doodziek - en bleef wekenlang knock-out. Maar Zeger kwam ook terug. Hij mist nog spierkracht en is snel moe, maar dat is oké, want samen met het virus kwamen ook goéie dingen. Nieuwe inzichten, bijvoorbeeld. "Ik ben een betere versie van mezelf geworden."

1 reactie

  • marie-claire de bosscher

    4 jaar geleden
    je moet je niet schamen man, ieder wordt op een andere manier ziek; jij bent erdoor gesparteld en hebt geluk gehad, anderen hebben meer of minder geluk, en daar kun jij niks aan veranderen; blij te lezen dat het weer beter gaat, ik had je filmpje gezien en ben heel voorzichtig gebleven, en ben het nog steeds !