Wouter Beke in het Vlaams parlement.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Beke in het Vlaams parlement. © Photo News

Beke na commissie over contactonderzoek: beeld van talmende kapitein blijft hangen

Minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) is in het Vlaams Parlement opnieuw op het matje geroepen over de mank lopende contactopsporing. Beke beet van zich af, maar het beeld van een minister die niet krachtdadig genoeg optreedt, blijft plakken.

52 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Er wordt van hem ook verwacht dat hij het onmogelijke doet. Een conservatief neoliberaal besparingsbeleid combineren met een sociaal welzijnsbeleid. Maar een wijs man zou dan dat postje niet ambiëren en er voor bedanken.
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Beke is geen leidersfiguur, kan dat niet aan. Maar weldra wacht er een dikbetaald zeteltje in het EU parlement en daar moet je niks voor kunnen, hé
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Overbetaalde en onbekwame politici die fouten maken en ze dan nog niet toegeven horen niet thuis in het politiek beleid van dit land! Met rond de pot draaien en iedereen te willen sussen met allerlei excuses, ga je er niet komen Mr Beke! Doe de eer aan uzelf en neem ontslag en blijf weg uit de politiek!
  • guy vanhuysse

    4 jaar geleden
    Beke is één puinhoop, mislukt als partijvoorzitter, nu in deze functie zeker, kan men dergelijke nullen Minister noemen? Hij is hooguit bekwaam om leider te worden in één of ander jeugdkamp
  • patrick feyen

    4 jaar geleden
    Hij is altijd een matroos gebleven, maar wordt betaald als een kapitein!