In het AFAS-stadion kan zondag KV Mechelen - Anderlecht plaatsvinden.
Volledig scherm
In het AFAS-stadion kan zondag KV Mechelen - Anderlecht plaatsvinden. © Belga

Antwerpse profclubs kunnen dan toch thuis spelen: “Je mag niet alles verbieden wat leuk is”

VoetbalDan toch een uitzondering. De virologen waren tegen, maar de politici gunnen het profvoetbal een ‘normale’ competitiestart. Antwerp, KV Mechelen en Beerschot mogen thuiswedstrijden spelen.

355 reacties

  • Jurgen van Tendeloo

    4 jaar geleden
    Het is precies of het virus zit alleen in de provincie Antwerpen, spelers worden getest. Dus wat zou dan het verschil zijn tussen de prof clubs. Ik denk dat het eerder aan de mensen zelf ligt. Hopelijk krijgen we weer wat "ademruimte" in het sporten.
  • Peter Nols

    4 jaar geleden
    Probeer dan maar eens al die andere maatregelen te handhaven als ze constant ondergraven worden door die nitwits van politici. Hooguit 2 procent van de bevolking zit te wachten op Antwerps voetbal.
  • Paul Willems

    4 jaar geleden
    Berx, geprezen om haar " krachtdadig" optreden...valt van haar voetstuk. Zij moet een gevoelige beslissing nemen..en daar gaan de paraplu open. Zij schuift de beslissing maar naar iemand anders. Cd&v waardig.
  • Paul Stausens

    4 jaar geleden
    In alle landen wordt er gevoetbald. Dus volgen wij maar... Nergens ter wereld is er een avondklok, alleen in de provincie Antwerpen. Waar is de logica Ben???
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Op één punt heeft Weyts gelijk. In heel Europa wordt er gevoetbald ook in alle andere provincies van België. Wanneer je nu alleen voetbal in Antwerpen verbiedt dan is de imago schade niet te overzien. Na de uitspraak van Van Zwanst om Antwerpen te vermijden is de imago al onbetaalbaar.