Model met kitflops.
Volledig scherm
Model met kitflops. © Zara

Teenslippers zijn passé, deze zomer draag je elegantere ‘kitflops’

De komende dagen wordt het tropisch warm en dan hebben we het liefst zo weinig mogelijk om het lijf. Qua schoenen zijn teenslippers de ideale go-to. Mag het wat formeler? Ga dan voor kitflops, de combinatie van kittenheels en flipflops die nu helemaal hip is. 

12 reacties

  • Sabine van Daele

    4 jaar geleden
    buurvrouw geopereerd aan achillespees zag haar hier gisterenmiddag buiten met van die teenslippers , is het enige dat ik kan verdagen nu, heb hier thuis platte rockportsandalen waarvan ik ook slippers gemaakt heb , heerlijk om aan je voeten te hebben , ben ermee naar boven gegaan, voila dit is alleszins beter dan die teenslippers geeft geen enkele ondersteuning aan voet en zeker al niet met geoperreerde achillespees , gebruik die maar met die hitte nu zodat het deftig kan genezen,
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Om in je eigen tuin te zitten volstaan mijn badsloefkes van 5 euro van 5 jaar geleden ook wel. De regering heeft gezegd dat we niet mogen winkelen. Dat ze dan miljarden inkomsten missen en winkels overkop gaan, moeten ze er bij nemen.
  • Bart Vandezande

    4 jaar geleden
    Tijd dat men deze rommel verbiedt !! Veel te veel mensen rijden rond met de wagen met los schoeisel !! Hopelijk worden de verzekeringen eens aangepast?!
  • Raymond Van Dooren

    4 jaar geleden
    Leuk als je vanuit de wagen direct in een terrasstoel kan ploffen. Anders zijn ze alleen maar goed om uw enkels mee te breken.
  • K. V.

    4 jaar geleden
    En overal blijven mee tussen steken... Enkel de schoenmakers zullen hier wel bij varen.