Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Shutterstock

Test Aankoop waarschuwt: “Laat je niet vangen door jacuzzideals.be”

Het warme weer doet ons onvermijdelijk wegdromen van iets verfrissend, denk maar aan een ontspannende jacuzzi. Laat je daarbij echter niet overhalen om een bestelling te plaatsen op de website van jacuzzideals.be. Dat meldt Test Aankoop vandaag.

2 reacties

  • Ly Morelli

    4 jaar geleden
    Wij zijn eveneens slachtoffer van deze oplichters-site. PV laten opmaken bij politie. Er is al info beschikbaar van de oplichters (info vandaag ontvangen via politie). Overheid in Engeland zou de site op het internet gisteren geblokkeerd hebben en weten ondertussen ook dat alles verliep via server in Engeland. We moeten er gewoon voor zorgen dat iedereen die slachtoffer is van deze praktijk, PV laat opmaken bij politie en aangifte doet bij meldpunt FOD Economie (zoals testaankoop ook aanraadt).
  • Bart Daems

    4 jaar geleden
    Vía de website van DNS Belgium kan je de domeinnaamhouder opzoeken, en hieruit blijkt dat dit een bedrijf uit Nederland is. Naam, adres en telefoonnummer staan erbij. Vermits zij eigenaar zijn van de domeinnaam, zijn ze verantwoordelijk voor de website die erop staat. Klacht indienen tegen hen zou ik zeggen.